BejelentésV.I.P auto-transzfer
Ha megbízható transzfert szertne

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Köszönjük hogy cégünket választotta.

Az a gondolat, hogy egy repülővel történő utazás alkalmával hogyan
lehetne pontosan, kényelmesen és kedvező áron utazni a repülőtérre és vissza, véleményem szerint már mindenkiben felmerült.

Ugyanakkor az esetek többségében a legkézenfekvőbb megoldás az, hogy megkérjük rokonunkat, ismerősünket a reptéri személyszállításra vagy arra szánjuk el magunkat, hogy saját autóval indulunk el és a pénztárcánkat nem kímélve fizetjük az autópálya-matricát, az autónk repülőtéri parkolási díját és természetesen az üzemanyag árát.

Amennyiben minket választ, önnek nem kell szívességet kérni senkitől, az autója saját garázsában fog pihenni, nem fizet utána parkolási díjat és üzemanyagot, mindemellett a fárasztó repülés előtt és után nem kell autót vezetnie.

Repülőtéri transzferszolgáltatásunkon kívül vállalunk más célfuvarokat is az ön egyedi megrendelése alapján.

A kor igényeinek megfelelő, kitűnő technikai állapotú, különböző biztonsági elemekkel felszerelt járműparkkal rendelkezünk, /ABS, ASR, ESP/ és annak érdekében, hogy ne csak biztonságosan, de kényelmesen is utazzon, légkondicionálóval és kiegészítő fűtéssel is el vannak látva. Járműveink a szállítható személyek számának megfelelő számú kiemelt utasbiztosítással rendelkeznek. Gépkocsivezetőink tapasztaltak, személyszállítói szakvizsgával rendelkeznek.


Minőségi, megbízható autókkal biztosítjuk utasaink kényelmét "háztól-házig", gyorsan, pontosan, biztonságosan. Autóink kényelmében garantáltan nem fog csalódni.

Autóink megbeszélt időben, és helyen veszik fel Önt, és az Ön által megadott időpontban érkeznek meg a kívánt úti célhoz.

Velünk nem fordulhat elő hogy Ön lekésse repülőgépét!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!